Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 8/2

En kroggäst betedde sig illa mot en annan.

Annons

Centrum. En kvinna som besökte en krog i Västerås skulle gå därifrån vid 01.39 natten till söndagen. I trängseln på väg ut började en manlig kroggäst tafsa på henne och uttala olika fula ord. Han är nu polisanmäld för sexuellt ofredande.

Pettersberg. Flera gipsskivor i taket till pojkarnas omklädningsrum på S:t Ilians skola har vandaliserats under den senaste veckan.

Centrum. En kroggäst har polisanmält en ordningsvakt för misshandel. Mannen blev, enligt vad han uppgivit i anmälan, oförskyllt slagen av vakten.

Hässlö. Någon gång under helgen har ett studentrum på Signalistgatan råkat ut för inbrott och stöld. Rummets dörrhandtag har förstörts, någon har tagit sig in, sökt igenom rummet och stulit en tv.

Pettersberg. Under helgen har ett källarförråd på Pettersbergsgatan råkat ut för inbrott. Någon har klippt upp ett hänglås och stulit en resväska med kläder.

Aroslund. Shell Rocklunda har råkat ut för en bensinsmitning. Någon tankade 61 liter bensin och försvann utan att betala. Bilens registreringsskylt var nerisad så det gick inte att uttyda något registreringsnummer.

Mer läsning

Annons