Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 8/2

Visserligen betalade kvinnan för en vara - men hon hade 16 nysnattade varor i väskan.

Annons

Hälla. Den 24-åriga kvinnan betalade för en vara på Ica Maxi Hälla – men väktare ertappade henne när hon passerat kassan. Hon hade nämligen stoppat ner 16 varor, värda 366 kronor, i en väska som hon försökte ta med sig utan att betala.

Pettersberg. En kvinna misstänks för att ha försökt hämta ut ett paket – och eventuellt ha lyckats hämta ut flera postpaket – som inte tillhörde henne. Kvinnan skulle hämta ut ett paket tillhörande ett företag på Posten hos Ica Nära Pettersberg. När kvinnan förstod att paketet var postförskott försvann hon.

Skälby. Någon gång under måndagsmorgonen råkade en parkerad bil på Håkantorpsgatan ut för skadegörelse. Någon har krossat fram- och bakrutan.

Hälla. Under fredagen råkade en bilist som parkerat sin bil på Hällas stora parkering ut för att någon medtrafikant repat och bucklat bilistens bil, förmodligen under ett vårdslöst parkeringsförsök, och sedan försvunnit.

Centrum. Personalen på Leopold i Gallerian upptäckte en sönderklippt larmbricka och en avklippt prislapp på 3 999 kronor i en provhytt i lördags. Övervakningsfilm visar två män som beter sig misstänkt vid provhytterna, dessa misstänks för stölden.

Öster Mälarstrand. En vinteruppställd båt vid Mälarparken har råkat ut för inbrott under de senaste dagarna. Kapellet har skurits sönder och en fönsterbåge förstörts. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stals.

Mer läsning

Annons