Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 8/3

Annons

Malmaberg. En man har anmält för polisen att han i onsdags kväll misshandlades av en för honom okänd man vid Park studentboende. Den okände mannen slog honom med knuten näve i ansiktet och på kroppen innan han försvann. Skadorna var ej allvarliga.

Östra Malmaberg. Under gårdagsförmiddagen såg en boende på Odensvigatan hur tre ynglingar, troligen tonåringar, höll på med något i ett trapphus. Det visade sig att de eldade på en belysningsknapp av plast. Plasten smälte och knappen blev oanvändbar, men ingen ytterligare skada vållades.

Erikslund. En parkerad bil utanför Erikslund köpcenter utsattes natten till i går för vandalisering. Någon har krossat bilens samtliga rutor.

Centrum. En man har anmält för polisen att han blivit misshandlad vid Västerås Centralstation av en för honom okänd person som gav honom ett slag

i magen och sedan försvann. Händelsen inträffade i onsdag eftermiddags utanför stationen.

Kvicksund. Vid 11.30-tiden i går krockade två bilar på riksväg 56 mellan Rytternekorset och Kvicksund. Tre personer, en 66-årig man, en 27-årig kvinna och ett årsgammalt barn, fördes till Västerås sjukhus i ambulans. Samtliga bedömdes ha lindriga skador men fick stanna kvar för kontroll. Räddnings- och bärgningsarbetet vållade trafikstörningar.

Västerås. I onsdags kväll misstänks en man ha misshandlat sin sambo i en lägenhet i västra delarna av Västerås. Polis tillkallades och förde mannen till förhör. Kvinnans skador blev inte allvarliga.

Västerås. Vid 17-tiden i onsdags körde en bil av E18 mellan Emausmotet och Korsängsmotet. Bilföraren och passageraren fördes i ambulans till Västerås sjukhus för kontroll och vård av skador som betecknades som lindriga. Olyckan vållade trafikstörningar under räddnings- och bärgningsarbetet.

Öster Mälarstrand. Under natten till i går krossades en ruta till en byggnad på Kraftverksgatan. När polisen kom till platsen låg en tegelsten innanför den krossade rutan. Ingen fanns på platsen och det är oklart om något inbrott hann ske.

Surahammar. En stentrappa i ett flerfamiljshus på Borevägen har klottrats med röd färg. Två pojkar med ryggsäck har synts i samband med skadegörelsen.

Hallstahammar. Två fastigheter på Fasanvägen och Trädgårdsgatan har utsatts för skadegörelse. Under förra helgen klottrades husens fasader med svart sprayfärg.

Hallstahammar. En plånbok med 400 kronor i kontanter och diverse kort stals från en jacka på pizzeria Milano i tisdags kväll. Plånbokens ägare hade jackan hängande över stolsryggen.

Mer läsning

Annons