Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 9/1

Annons

Centrum. Vid 14-tiden på måndagen bad en ung man att få titta på en halskedja hos en guldsmed på Köpmangatan. Han tog halskedjan – och sprang ut ur butiken. Polisen larmades och sökte igenom Västerås centrala delar, bland annat med hund, under flera timmar. Den unge mannen hann dock undan och var på måndagen på fri fot.

Erikslund. Vid 14.30-tiden på måndagen försökte en 51-årig man ta med sig varor från Citygross utan att betala varorna. Personal avslöjade honom och polisen kom till platsen för att förhöra honom. Han misstänks för snatteri.

C entrum. En kvinna i 50-årsåldern misstänks för snatteri sedan hon försökt ta med sig skor från en butik i Punkt utan att betala i söndags eftermiddag. Väktare kom henne på spåren och stoppade henne. Polisen tog med henne till polisstationen för förhör.

Centrum. Strax efter midnatt natten mot måndag råkade McDonalds Skrapan ut för stöld. Två män var inne på restaurangen och åt, och kom vid 00.30-tiden i ett obevakat ögonblick åt att ta sig in på restaurangens kontor och där stjäla pengar. De försvann från platsen och trots att flera polispatruller snabbt kallades till platsen kunde de inte gripas.

Önsta-Gryta. Någon gång under tiden torsdag–söndag har en villa på Hyacintvägen råkat ut för inbrott. När inbrottet upptäcktes under söndagskvällen var det oklart om något stulits och i så fall vad.

Vallby. En busschaufför har anmält att någon kastade en sten mot bussen på E18 i höjd med Vallbymotet på måndagsmorgonen. Ingen skadades av stenen som slog emot bussen.

Gideonsberg. Två fönsterrutor har krossats på Utvecklingsgränd under helgen.

Västerås. En man i 20-årsåldern har polisanmält att han råkat ut för utpressning då några okända tvingat honom teckna diverse abonnemang åt dem, under hot.

Centrum. Under helgen har ett par fönstermarkiser på Stora torget utsatts för

skadegörelse då någon sparkat på dem.

Viksäng. En man misstänks för snatteri sedan han på tisdagen försökt ta med sig varor från Netto på Viksängsgatan utan att betala.

Mer läsning

Annons