Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 9-10/10

En 31-årig man körde rattfull på Bergslagsvägen, Skallberget, på söndagen.

Annons

Han upptäcktes vid en rutinkontroll och hade 0,48 i promille. Mannen blev av med körkortet och fick dagsböter direkt, eftersom han är utländsk medborgare.

Erikslund. Två bilar kolliderade vid utfarten till Surahammarsleden från E 18 vid Erikslund under helgen. Den ene föraren stod vid stoppskylten när den den andre kom bakifrån, Uppgifterna går isär om vad som hände. Den ene föraren uppger att den andre kom bakifrån i hög fart och körde på hans bil bakifrån. Den andre säger att föraren vid utfarten backade, så att bilarna krockade. Ingen person skadades, men bilarna fick plåtskador.

Viksäng.

Centrum. En 43-årig man ertappades med att köra berusade på Stora gatan, klockan 03.05 på söndagsmorgonen. Han hade 0,86 i promille och blev av med körkortet. En 20-årig kvinna anmälde att hon blivit sparkad två gånger på låret så att märken uppstått, natten till söndagen. Polisen åkte till lägenheten och grep en 29-årig man. Han förhördes och släpptes senare.

Centrum. Ett bråk uppstod i kön till Mc Donalds i Skrapan natten klockan 2.20 natten till söndag. En 27-årig man stod i kön när en 51-årig man trängde sig förbi. De bråkade och den äldre mannen skallade den yngre, som fick kraftiga smärtor och näsblod.

Vallby. En bil som stod snett över vägen upptäcktes på Parstugugatan under helgen. Polispatrullen konstaterade att bilen, en Ford Escort, blivit tjuvkopplad.

Kristiansborg. En 23-årig kvinna såg en trehjuling på taket till en bod på Mästargatan klockan sju på lördagsmorgonen. Hon tog cykeln och gick iväg men blev observerad av två personer. Polisen fick tag på kvinnan som erkände och lämnade tillbaka cykeln. Hon var inte nykter.

Herrgärdet. Ett sällskap som gick på Herrgärdsgatan natten till söndagen såg fyra personer vid en bil och hörde en kraftig smäll. Bilens ruta krossades och de fyra sprang från platsen. Bakom ett gathörn såg vittnena de fyra och kunde identifiera dem. Det var tre män, 24, 21 och 20 år gamla och en 20-årig kvinna.

Sålde alkohol. En krog som fått serveringstillståndet indraget sålde ändå alkohol i lördags. Det upptäcktes vid en kontroll. Två män, 30 och 29 år gamla misstänks för olovlig försäljning av alkoholdrycker. En utredning pågår just nu.

Centrallasarettet. En 57-årig man skulle avvisas från Centrallasarettet i lördags förmiddag. När polisen kom dit satt mannen utanför entrén med en kniv i handel. Kniven togs i beslag. Mannen misstänks för brott mot knivlagen.

Centrum. Polisen filmade och försökte identifiera personer som stod med flaggor och delade ut flygblad på Vasagatan klockan 12.35 i lördags. De hade inte tillstånd för att demonstrera. Det var omkring tio personer som deltog i aktiviteten, som nu ska utredas av rättsenheten.

Vallby. En 26-årig man som satt i en bil på Kornbodsgatan tillsammans med andra, visade tecken på av ha använt narkotika. Han fick följa med till polishuset för provtagning. Det skedde klockan 17.10 i lördags.

Mer läsning

Annons