Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 9/3

Annons

Pettersberg. Natten till tisdag blev en bil parkerad på Pettersbergsgatan vandaliserad. Flera rutor krossades, motorhuven fick stora bucklor och lacken repor både på sidorna och fronten.

Bäckby. I måndags morse upptäcktes ett inbrott i en kontor på Ånghammargatan. Genom en krossad ruta till ett kontor har tjuven plockat med sig en dator.

Öster mälarstrand. Från ett kontor på Ankargatan stals sju datorer och en projektor natten till tisdag. Det är okänt hur tjuven tagit sig in i lokalen.

Västerås. En 63-årig Uppsalabo hann betala in 100 000 till en person som sade sig bo i Västerås. Uppsalabon nappade på ett förslag han fått om att betala in pengar till fonden Million Club. Men, efter förstagångsinsättningen på 100 000 fick aldrig Uppsalabon några pengar tillbaka. Svindlaren lär ha ett kontor i Tyskland.

Västerås. En 18-årig man lånade en dator från sin skola och sålde den för 400 kronor. Stölden upptäcktes när köparen av datorn lämnade in den på ett servicekontor i Västerås, kontoret såg att datorn var stöldmärkt och kontaktade skolan. 18-åringen erkände då att han sålt datorn för att kunna köpa droger.

Lillåudden. Natten till tisdag stals en GPS och en väska från en bil parkerad på Fyrbåksvägen. I väskan förvarades lite kläder.

Mer läsning

Annons