Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kim Walls huvud hittat – inga frakturer på kraniet

Nya fynd i sökandet efter journalisten Kim Walls kvarlevor har gjorts. Det avslöjades under lördagsmorgonen på en presskonferens från Köpenhamnspolisen.
Bland annat har Kim Walls huvud och en påse med hennes kläder hittats av dykare, rapporterar Aftonbladet.

Annons

Under fredagenen var dansk polis på nytt i Kögebukten i Öresund där Peter Madsens utbåt sänktes. Där dykte polisen i hopp om att hitta fynd som sätts i samband med den mycket uppmärksammade utredningen.

På lördagsmorgonen avslöjades på en presskonferens med den danska polisen att man hittade Kim Walls kroppsdelar vid sökandet. Aftonbladet rapporterar om att två ben och ett huvud har hittats – ett huvud som bekräftats tillhöra Kim Wall. Även en kniv och en påse med Kim Walls kläder har hittats.

KÖPENHAMN 20171007 VVice polisinspektör Jens Møller håller på lördagen presskonferens med anledning av utredningen av den svenska journalisten Kim Walls död.

På presskonferensen berättades det även att det hittade huvudet inte har några frakturer, något som då strider mot Peter Madsens historia att Kim Wall avled efter att hon fått en lucka i huvudet.

Mer läsning

Annons