Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slagsmål på läktaren under VSK-matchen på Brunna IP – "Man har använt pepparspray"

Ett slagsmål uppstod under matchen mellan Arameiska och VSK på Brunna IP i Norsborg på lördagen. En person har blivit sprayad med pepparspray av polisen.

Annons

Det blev stökigt på läktaren under matchen mellan Arameiska och VSK. Senare lugnade sig dock situationen.

Strax före klockan 17.00 på lördagseftermiddagen, mitt under pågående match mellan Arameiska och VSK, uppstod en situation mellan publikvärdar och VSK-supportrar.

Scenariot som utspelade sig beskrivs enligt följande. VSK-supportrarna reagerade på ett domslut, en supporter tog sig in innanför räcket – varpå en publikvärd svarade kraftigt mot supportern.

När det hände reagerade sedan övriga VSK-fans på publikvärdens aktion. Och sedan blev det stökigt mellan en mängd publikvärdar och fans.

– Det var en person som var stökig vid bortasektionen i samband med ett bråk mellan några personer där, men nu är det lugnt igen, säger Sven-Erik Olsson på Stockholmspolisens regionledningscentral.

Han fortsätter:

– Man har använt pepparspray mot den stökiga personen. Men det är ett bevakningsuppdrag så jag kan inte se någon anmälan eller om någon blivit frihetsberövad. Vi får se hur man avrapporterar det.

Mer läsning

Annons