Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blod, svett, tårar – och vemod

Annons

I måndags var det blott 100 dagar kvar av gymnasiet. Först nu får man perspektiv på hur länge man faktiskt har gått i skolan, och hur lite som är kvar. Nu återstår det bara att krama ur det allra sista ur de kvarvarande kurserna, skrika halsen av sig på studentflaket, och sen är det över.

Jag vill ta vara på utrymmet här och tacka alla lärare och elever som har förgyllt min gymnasietid. Det är lite vemodigt att lämna men jag är ändå glad att jag valde ABB Industrigymnasium att spendera de senaste tre åren på. En skola som inte bara uppmärksammats för UF-vinster och en Sverigeunik spetsutbildning utan också nyligen för ett, turligt nog inte äkta, jätteinköp av asiatiska alkomätare.

Blod, svett och tårar har präglat de tolv åren i svensk skola. Nu går det utför, det är inte långt kvar, snart är vi klara!

Sistaårselev på ABB Industrigymnasium

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare