Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bloggare och festfixare prisades på Guldyran – här är alla vinnare

Bland årets vinnare finns såväl små som stora företag i Hallstahammar, både nya som Graning & Co och gamla som Bulten.

På fredagskvällen delade landshövding Minoo Akhtarzand ut årets priser på företagarfesten Guldyran på Strömsholms slott.

Priset som Årets Uppstickare gick till Graning & Co. Hallstaföretaget, som framför allt hyr ut personal inom servering, kök och bar, startades förra året av Joakim Graning. Nyligen tog han även över driften av Westerqwarn pub och restaurang.

Årets Inspiratör blev inredningsbloggen Design by Mirelle. I början på året var Mirelle Stoor från Strömsholm nominerad till Elle Decoration Swedish Design Awards, en fest på Berns med de främsta inom svensk design.

Klasen Årets Grundbult vann Morberg Anläggning AB. Strömsholmsföretaget. som drivs av Carl Morberg, jobbar bland annat med fjärrvärme, framdragning av bredband och gjutningar. Företaget startade 1993 och har i dag 30 anställda.

Bulten, som tillverkar fästelement till fordonsindustrin, tog hem priset i klassen Årets Export. Företaget, som har 265 anställda i Hallstahammar, planerar en utökning med 20-25 personer. Bulten har sex enheter runtom i världen. Tidigare i år etablerade man sig i USA.

I våras var Åsby Hem & Trädgård nominerade till Årets butik i Svensk Handels tävling Retail Awards i Stockholm. Den gången blev det inget pris men väl på fredagskvällen i Strömsholm. Föreningen Vi i Hallsta utsåg nämligen Åsby Hem & Trädgård till Årets Butik.

TV [+]: Se vår livesändning från galan