Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Börje Brandhill (SD): Vi har kommit för att stanna

Västeråsarna har sagt sitt och dem kan Elisabeth Unell (M) och Ulla Persson (S) inte nonchalera. Vi sverigedemokrater finns på banan och vi har kommit för att stanna – det kan ni vara fullständigt övertygade om.

Jag uppmanar Unell och Persson att sluta trixa med olika konstellationer med det enda syftet att stänga oss ute från allt inflytande. Det spelar ingen roll om de kallar det Norrköpingsmodellen eller något annant. Det är genant att se deras agerande och locket på-politik. Folket har talat och vi har givit alla dessa röster en stämma. Folkviljan har segrat.

Unell och Persson talar dagligen och stundligen så vackert om demokratin. Nå, se då till att det finns någon substans bakom de fagra orden. Låt det inte stanna vid en läpparnas bekännelse. De nonchalerar uppenbarligen sina väljare. Men det gör inte vi! Drygt 4000 västeråsare har röstat på oss och alla dessa vill se resultat.

Jag är öppen för alla förslag, jag är villig att tala med vem det vara må. Men jag lägger mig aldrig platt. Vi ska ha genomslag för vår sverigedemokratiska politik. Det är så det fungerar i ett demokratiskt samhälle. Även om Unell och Persson ofta tycker att det är bekvämt att bortse från väljarna, från folkviljan, från demokratin.

Det är min fasta tro, att Unell och Persson gör ett stort misstag, ifall de inte kryddar styret i Västerås med stora nypor sverigedemokratisk politik. Deras mandat är begränsade. Om fyra år ska väljarna sätta betyg på deras trixande.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel