Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Boskailo varvar ned

Ryktet har florerat ett par dagar. Nu kan VLT avslöja att Dennis Boskailo har brutit kontraktet med Syrianska IF – för att varva ned och ta hand om sina skadeproblem.

Han var en av landets mest lovande mittbackar, lagkapten i P88-landslaget och värvades av Djurgårdens IF under klubbens glansperiod.

Men bara 21 år gammal sätter skadorna stopp för Dennis Boskailo.

- Jag har haft ont tre, fyra år i rad och inte kunnat träna ordentligt någon av säsongerna. Jag har gått skadad minst ett par månader varje säsong och det har varit jäkligt jobbigt.

Därför väljer mittbacken som skulle bli Syrianska IF:s stora värvning den här säsongen att varva ned.

För bara ett par timmar sedan blev det klart att han river kontraktet med norrettaklubben.

- Det som känns skönt är att Syrianska inte förlorar några pengar på mig eftersom jag tar beslutet så pass tidigt. Klubben förstår min situation också och nu blev det bra för båda parter.

Nu kommer Boskailo satsa allt på att bli kvitt sina skador.

Därefter kommer han att varva ned i division 4-klubben Juventus IF.

Samtidigt ska han utbilda sig till tränare – och kommer därför att bli juniortränare i Juventus.

- Jag tror att jag kan bli en bra tränare. Jag har tillhört en allsvensk klubb i tre år, och inte vilken klubb som helst. Jag har mycket erfarenhet att dela med mig av och ser fram emot att bli tränare.

Mer om chockbeskedet kan ni läsa i morgondagens pappersupplaga av VLT.