Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Väl valda ord ger tak över huvudet

En lycklig student får i höst en gräddfil. Både hyreskontrakt i centrala Västerås och inredning till ett värde av omkring 15 000 kronor är priset i en tävling som pågår på sajten studentkollen.com.

Annons
När lägenheten inreddes. Många inredare hjälptes åt för att få lägenheten i utlottningsskick i augusti. Maria Ekström, Heidi Slette-Marburger, Erika Galin och Monica Strömqvist fick koordinera sina rörelser.

Lägenheten på 28 kvadratmeter ligger på Brahegatan 4a, innanför Cityringen, ett stenkast från högskolan. Den är inredd för att maximera förvaring och användning på en liten boyta där ett studentliv levs.

Visning av lägenheten som står på spel sker mellan klockan 15 och 16 på söndagen den 2 september, söndagen den 9 september och torsdagen den 13 september.

För att delta i tävlingen ska man skriva en inredningshistoria på max 150 ord där Studentkollens samarbetspartners i projektet nämns.

Studentkollen är en sajt för studenter och andra personer i högskolevärlden i Mälardalen. Sajten har fokus på studentlivet i Västerås och Eskilstuna och vill ge läsarna tips om ”events, inspirationsartiklar, bloggar, utmaningar, information, erbjudanden, workshops”.

Fram till den 14 september pågår tävlingen. Mer information, regler och tävlingsformulär hittar du på nätet på studentkollen.com . Bakom tävlingen står Studentkollen, Mimer, Ikea, Bostad Västerås och Öbergs färg.

Annons