Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brand i mindre skjul på Malmabergsgatan

Vid klockan 20.32på fredagskvällen larmade SOS Alarm om en brand i de centrala delarna av Västerås.

Enligt den preliminära händelsebeskrivningen från SOS Alarm ska röra sig om en brand i en mindre fristående byggnad mitt emot hotellet Ta Inn på Malmabergsgatan.

– Det brinner i ett mindre skjul och det hade brunnit en stund när branden upptäcktes. Vi är där och bekämpar branden, det föreligger ingen större spridningsrisk, säger Per Andersson, inre befäl på räddningstjänstens larmoperatörscentral RäddSam.

---------------------------------------

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta vlt.se via telefon: 021-199 199, skicka mms/sms på 72021, använd Tipsa-tjänsten eller mejla!

Månadens bästa läsartips belönas med 3 000 kronor. Kom ihåg att visa hänsyn vid fotografering och inte utsätta dig själv eller andra för fara.

■ ■ För mer nyheter om Västerås, klicka här

■ ■ För mer Blåljus-nyheter, klicka här

---------------------------------------

►Nu har VLT:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare – och du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera VLT:s nya app här.

---------------------------------------