Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brand vid verkstad i Ramnäs

Vid halv åttatiden på söndagsmorgonen fick räddningstjänsten larm om en brand vid ett företag i Ramnäs.

Enligt polisen hade det börjat brinna i ett tält utanför verkstaden där det bland annat förvarades en bil, lastpallar och virke.

När räddningstjänsten kom till platsen brann det kraftigt i tältduken och sedan brandkåren förvissat sig om att det inte fanns några gastuber eller annat med explosionsrisk i tältet började släckningsarbetet.

Till en början fanns det risk för att elden skulle sprida sig till själva verkstaden med brandkåren lyckades begränsa branden.

Ingen människa skadades i eldsvådan däremot förstördes tältet, ved och diverse annat material som förvarades på gården samt en traktor som stod parkerad i närheten.

Enligt polisen ska någon ha eldat i en slänt i närheten under lördagskvällen och polisen misstänker att glöden legat och pyrt och sedan flammat upp igen och spridit sig till verkstadsområdet.

- Det kan bli misstanke om allmänfarlig vårdslöshet, säger Lars Hamrin vid polisen i Västmanland.