Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brand vid verkstad i Ramnäs

Vid halv åttatiden på söndagsmorgonen fick räddningstjänsten larm om en brand vid ett företag i Ramnäs.

Annons

Enligt polisen hade det börjat brinna i ett tält utanför verkstaden där det bland annat förvarades en bil, lastpallar och virke.

När räddningstjänsten kom till platsen brann det kraftigt i tältduken och sedan brandkåren förvissat sig om att det inte fanns några gastuber eller annat med explosionsrisk i tältet började släckningsarbetet.

Till en början fanns det risk för att elden skulle sprida sig till själva verkstaden med brandkåren lyckades begränsa branden.

Ingen människa skadades i eldsvådan däremot förstördes tältet, ved och diverse annat material som förvarades på gården samt en traktor som stod parkerad i närheten.

Enligt polisen ska någon ha eldat i en slänt i närheten under lördagskvällen och polisen misstänker att glöden legat och pyrt och sedan flammat upp igen och spridit sig till verkstadsområdet.

- Det kan bli misstanke om allmänfarlig vårdslöshet, säger Lars Hamrin vid polisen i Västmanland.