Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott 31/10-1/11

Vid dryga 22-tiden på måndagskvällen såg vittnen en okänd man bryta upp låset och köra iväg med en moped på Bellmansgatan.

Vittnen säger också att en annan man lämnade platsen på en annan moped.

Elektrodgatan. Tidigt på tisdagmorgonen klockan 05.00 gick inbrottslarmet på Elektrodgatan. Två rutor hade krossats och när polisen kom till platsen visade sig att det fattades datorutrustning.

Medelpadsvägen. Mellan 01.00 och 02.00 natten till tisdagen kastades det löskokta makaroner på en husfasad. Det är inte första gången det händer. Skadegörelsen ska ha skett flera nätter i rad.

Ekbergaskolan. När vaktmästaren kom till skolan på morgonen upptäckte han att fönster hade krossats. Två fönster hade krossats med hjälp av sten. Inget har rapporterats stulet.

Ica Skrapan. Olaga hot. En person uppträdde hotfullt mot personalen. När polisen kom till platsen hade personen redan försvunnit. Men polisen har en misstänkt, en man född 1970.

Stora Gatan. En person kom till sin bil och såg att bakrutan var krossad. Bilen stod parkerad i närheten av den drabbades arbete vid Stora Gatan/Ringvägen och skadegörelsen har skett någon gång mellan den 29 oktober och 1 november.

Biskopsgatan. Skadegörelse har skett mot Stadsbiblioteket på Biskopsgatan. Det är ett skyltfönster som har krossats. Det yttre glaset är trasigt men det inre glaset höll.