Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 1/6

Kanske behövde tjuven på Bäckby cigaretter.

Bäckby. Natten till tisdagen har någon krossat en ruta till Bäckby Tobak på Bäckby torg. Cigarettpaket låg på kioskens golv, men det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Centrum. Apalby Friskcenter har under natten till tisdagen råkat ut för skade-görelse. En ruta har krossats, men enligt preliminära bedömningar har inget stulits.

Norra Malmaberg. Under natten till tisdagen har en parkerad motorcykel stulits från Fjärdhundragatan.

Önsta-Gryta. Under helgen har någon försökt slå sönder en ruta i en dörr till förskolan Rådjuret på Rådjursgatan. En spricka uppstod i fönstret.

Bjurhovda. Under tisdagsmorgonen upptäckte personal på Bjurhovdaskolan att någon slagit sönder en yttre glasruta till en entrédörr.

Västerås. En man har anmält att någon under lördagen stulit en dator från hans ryggsäck i centrala Västerås.

Västerås. En företagare från Sörmland har polisanmält ett företag från Västerås för fakturabedrägeri. Företagaren har fått en faktura på 988 kronor faxad till sig för tjänster som han anser sig inte ha beställt och han har inte lyckats nå företaget i Västerås för att be dem förklara sig.

Södra Vetterstorp. I helgen har någon kastat en sten genom en ruta på en parkerad bil på Karlavagnsgatan. Av allt att döma har inget stulits från bilen.

Centrum. Under söndagen har personal på Åhléns upptäckt tomma förpackningar som tyder på att någon plockat ut varorna – smink och andra produkter – och stulit dem.

Aroslund. Under helgen har någon försökt bryta sig in i en parkerad bil på Agnegatan. Låscylindrarna har förstörts, men tjuven har misslyckats med själva inbrottet.

Herrgärdet. En motorcykel, UXU 434, har under natten till tisdagen stulits från Engelbrektsgatan.

Stockkumla. Under de senaste dagarna har någon stulit en postlåda vid Stockkumla.

Centrum. Under lördagen förlorade en man från Sala sin mobiltelefon i den tillfälliga trängseln vid Västerås Central och misstänker att någon stulit den ur hans ficka då.