Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 1/6

Gideonsberg. Någon gång natten till onsdag upptäcktes två unga män när de snubblade ut från källaren till ett hus på Violstigen. När de märkte att de blivit upptäckta försvann de från platsen, Kvar blev en snowboard och en väska med pjäxor och tv-spelsgitarrer.

Bjurhovda. Runt midnatt natten till onsdag sågs tre män sparka sönder entrédörren till ett flerfamiljshus på Benvägen. När polisen kom till platsen var männen borta.

Centrum. En man i 20-årsåldern var på krogen Wine and Beer i söndags med tre kompisar och drack öl. Efter klockan 00.15 minns mannen ingenting och misstänker att han har blivit drogad.

Bjurhovda. En ung kvinna snattade en 6-pack 3,5-procentig öl på Hemköp på onsdagen. Expediten bad henne stanna i kassan men då sprang hon ut ur affären. Kassörskan sprang efter och stoppade henne.

Centrum. En GPS stals från en bil parkerad utanför Mälardalens högskola natten till onsdag. En bilruta krossades vid stölden.

Bäckby. Familjeläkarna på Bäckby har anmält en skadegörelse. På onsdagsmorgonen upptäckte de att någon eldat papper inne på toaletten och sedan slängt ner pappret i toalettstolen.

Vallby. Förskolan Nyckelpigan har utsatts för skadegörelse. Någon gång i helgen har någon totalförstört en väv med plastband som barn och lärare hade gjort. Även en trästocksbil på platsen hade vandaliserats.

Centrum. En kvinna fick sin plånbok bestulen under onsdagen. Hon handlade på Myrorna med sitt barnbarn och väskan hängde på en rullstol. När hon kom till kassan för att betala var plånboken borta. Det är ännu okänt var stölden skett.

Bäckby. I onsdags vid middagstid stals en tvåfallslaser från en arbetsplats. När personal kom tillbaka från en fikarast 200 meter därifrån var den borta. Laserns värde är 68 000 kronor.

Haga. En moped stals från Skyttegatan på onsdagsförmiddagen. Mopeden var låst med styrlås och kedja i bakhjulet.

Hässlö. En gräsbrand bröt ut efter att en man tänt eld på en cykel och möbler på en gräsmatta i onsdags vid 8-tiden på morgonen.