Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 10-11/9

CENTRUM. En man utsattes för ett knivrån i Rudbecksparken i vid fyratiden natten till söndag. Mannen var på väg hem när han mötte två män i parken. En av dem drog kniv och tvingade till sig hans mobiltelefon. Mannen klarade sig utan fysiska skador. Polisen har inte gripit någon misstänkt för rånet.

CENTRUM. Någon eller några tog sig in i Stadshuset natten till söndag. Det är i nuläget oklart vad som stulits. Polis har varit på plats och säkrat spår efter tjuven men ingen har gripits misstänkt för inbrottet.

ERIKSBORG. Vid sjutiden på söndagsmorgonen blev en man rånad på Hörntorpsvägen. Mannen blev bland annat bestulen på sin klocka. Enligt polisen greps två misstänkta rånare 20 minuter senare. De misstänkta pojkarna är båda födda 1994 och frigavs efter förhör.

VALLBY. Mobiltelefoner, dator och guld stals vid ett inbrott i en lägenhet på Antikvarievägen natten till söndag. Polisen har inga spår efter inbrottstjuven.

PETTERSBERG. En man attackerades av fyra eller fem personer vid en parkering på Pettersbergsgatan strax före klockan två natten mot lördag. Mannen blev nedslagen och därefter rånad på sin plånbok innehållande bland annat kontanter och kontokort. Rånoffret, som inte blev allvarligt fysiskt skadad, tog sig hem till bostaden och ringde till polisen. Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt gärningsman.

CENTRUM. Två bröder blev osams och började slåss med varandra inne på en krog i centrala Västerås sent på fredagskvällen. Ingen av de båda slagskämparna hade några allvarliga skador men de gjorde varsin anmälan om misshandel.

ÖSTERMALM. En man observerades på lördagseftermiddagen då han med hjälp av två tänger, försökte få upp låset på en cykel som stod parkerad på Karlsgatan. En polispatrull skickades till platsen innan cykeln hann stjälas och mannen, född 1969, misstänks nu för försök till stöld.

E 18. En 28-årig man misstänks för att ha kört olovligt med sin bil på E 18 utanför Västerås under lördagskvällen. Mannen har inget körkort och stoppades nu av polisen för tredje gången på tre dagar. Den här gången beslagtog polisen hans gamla Opel. 28-åringen är inte gripen men misstänkt för grov olovlig körning

E 18. Två bilar krockade på E18 vid Skallbergsmotet, i riktning mot Köping vid fyratiden på lördagseftermiddagen. Ingen person skadades. Bilarna fick dock omfattade skador.

BÄCKBY. En man i 30-årsåldern hotades med kniv sedan han försökt stoppa en man från att stjäla hans moped på Axel Oxenstiernas gata på fredagskvällen. Knivmannen försvann därefter från platsen.

STENBY. Några ungdomar som åkt taxi till Mc Donalds på Stenby vid tretiden natten till lördag ville inte betala för taxiresan utan smet. I samband med detta stals också taxichaufförens plånbok. Polisen vet dock vilka ungdomarna är. Ungdomarna är nu misstänkta för stöld och bedrägligt beteende.