Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 10/3

Stora Torget: En vandal. Två rutor. Två drabbade.

Centrum. Turbin AB på Stora torget har fått en ruta krossad natten till torsdagen. Det verkar inte som om inbrott skett. Även en frisersalong i närheten har fått en ruta till entrédörren krossad, förmodligen av samma vandal.

Bäckby. Natten mellan tisdagen och onsdagen har en parkerad bil på Ånghammargatan råkat ut för bensinslangning. Någon har brutit upp tanklocket och slangat tanken tom.

Råby. En parkerad bil i ett garage på Morkullegatan har natten till onsdagen fått låset sönderbrutet och därefter instrumentpanel och inredning sönderbruten, förmodligen under ett misslyckat stöldförsök. Tjuven har inte lyckats få med sig bilen.

Centrum. Polisen stoppade en bil på Västra Ringvägen vid 21-tiden på tisdagskvällen. Såväl bilens förare som passagerare, båda män i 20-årsåldern, var uppenbart narkotikapåverkade och fördes till polisstationen för provtagning och förhör.

Bjurhovda. Dagtid under onsdagen har någon stulit diverse utemöbler från en lägenhet på Benvägen.

 Hammarby. Tallbackens boende på Sigfrid Edströms gata fick en ruta krossad av okänd person under natten till torsdagen.

Gideonsberg. En fasad på Solvändegatan har råkat ut för klotter med sprayfärg under de senaste dagarna.

Stohagen. En parkerad bil på Spantgatan har fått en backspegelkåpa lossbruten och stulen under natten till torsdagen.

Bjurhovda. Natten mellan onsdagen och torsdagen motstod en parkerad bil på Benvägen ett stöldförsök. Någon har brutit sönder låsmekanismen utan att lyckas ta sig in.