Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 11/2

Tjuven nöjde sig inte med det som stulits första natten. Natten därpå tycks han eller hon ha återkommit för att bära bort resten.

Bjurhovda. Natten till torsdagen var det inbrott i ett källarförråd på Knotavägen. Natten till fredagen tycks det som om tjuven återvände för att hämta det som händelsevis inte stulits natten till torsdagen. Det är oklart exakt vad som stulits.

Centrum. Någon gång under den senaste veckan har tjuven forcerat en kraftig stålskodd dörr till ett källarförråd på Smedjegatan och stulit bland annat musikinstrument och skidor. I övrigt var det oklart exakt vad som stulits, bland annat kläder till ett större värde.

Västermalm. Ett hänglås har brutits upp till ett källarförråd på Djäknebergsgatan under natten till fredagen. Tjuven tycks ha stulit enstaka matvaror ur en kyl/frys – kött, lättöl och cider.

Önsta-Gryta. Ett olåst klassrum på Önstaskolan drabbades i tisdags av inbrott. Diverse video- och datorutrustning har stulits.

Västermalm. Salong Jolly på Stora gatan har råkat ut för inbrott i källaren. En torkhuv och en frisörapparat har stulits.

Hälla. Någon har under den senaste veckan stulit nio delar ur Rörstrandservisen Mon Ami från Cervera Glasvingegatan. Det är oklart hur stölden gått till; varorna som borde ha varit osålda saknades en dag från en hylla.

Tillberga. Vid 22-tiden på torsdagskvällen körde en personbil av Västeråsvägen i Tillberga. Den 26-årige bilisten fördes i ambulans till Centrallasarettet för vård. Han klagade över nacksmärtor men var vid medvetande.