Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 11/3

Utan körkort men med knark i kroppen bakom ratten. Det slutade med att polisen tog bilen i beslag.

Erikslund. Polisen stoppade och kontrollerade en bil på E18 vid Erikslund vid tvåtiden på natten torsdag-fredag. Bakom ratten satt en 39-årig man som gjort sig känd hos polisen för diverse narkotikabrott och för att upprepade gånger köra bil uppenbart knarkpåverkad och utan giltigt körkort. Så gjorde han även denna gång. Bilen togs i beslag för att förhindra fortsatt brottslighet.

Centrum. En man i 50-årsåldern ertappades av väktare på Clas Ohlson i kvarteret Igor, sedan han vid lunchtid i går försökt ta med sig en fällkniv ur butiken utan att betala. Snatteriförsöket misslyckades och tillkallad polis skrev anmälan.

Östermalm. På torsdagskvällen stoppade polisen en 64-årig man i en trafikkontroll på Karlsgatan. Mannen visade sig vara rattfull på gränsen till grovt rattfull – motsvarande 0,9 promille. Hans körkort togs om hand och han misstänks för rattfylleri.

Erikslund. Vid åttatiden i går morse krockade två bilar på E18 vid Erikslund. Enligt preliminära uppgifter klarade samtliga inblandade olyckan utan personskador. Olyckan vållade vissa trafikstörningar under räddnings- och bärgningsarbetet. Det var halt på platsen, liksom i övriga Västerås under morgonen.

Centrum. En flicka i övre tonåren försökte ta med sig hobbyvaror från Panduro Hobby vid lunchtid i går. Det lyckades inte, väktare stoppade henne sedan hon passerat kassan utan att betala för varor värda 169 kronor. Polis skrev anmälan.