Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 11/5

CENTRUM. En parkerad bil fick djupa repor av en okänd gärningsman natten till tisdag på Västra Ringvägen.

MALMABERG. En 92-årig man bytte fil på Malmabergsgatan för att svänga ut på E18 i lördags. Då blev han omkörd av en man i 55-årsåldern som tvärnitade framför honom, slet upp hans bildörr, skrek och tog hans bilnycklar och körde själv iväg med nycklarna. De hittades senare av polisen och mannen är misstänkt för egenmäktigt förfarande.

FRAMNÄS. Någon slog sönder ett bord som stod på en altan på Regattagatan natten mot tisdag. Det är andra gången på kort tid som det händer. Under altanen hittades muggar från McDonalds.

VASASTADEN. Någon bröt loss backspegeln på en bil som stod parkerad på Jakobsbergsgatan i helgen.

PETTERSBERG. EN bil med registreringsnummer PXS 436 stals på Pettersbergsgatan mellan klockan 6 och 8 på tisdagsmorgonen.

CENTRUM. Under helgen förstörde någon fönsterrutan på Vikinglines affär på Köpmansgatan.

KYRKBACKEN. En frisersalong på Vallingatan fick inbrott natten till tisdag. Två saxar till ett värde av 3 400 kronor stals. Tjuvarna försökte även bryta upp kassaapparaten, men misslyckades.

CENTRUM. En man som provade ett par skor gick iväg med dem på fötterna när expediten hämtade en annan storlek. Snatteriet ägde rum på Hantverkargatan i fredags eftermiddag.