Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 13/7

En glassugen person bröt sig in på Vegagrillen på Köpingsvägen.

Vasastaden. Kvart i två på natten till tisdag gick larmet på Vegagrillen på Köpingsvägen. När polisen kom till platsen såg de att växelkassan låg på golven och att luckan till glassfrysen var uppbruten.

Hammarby. Ett företag på Ritargatan drabbades av ett inbrott under måndagsnatten. Någon hade stulit datorutrustning, som var ny eftersom samma företag drabbats av ett tidigare inbrott då datorer stals.

Centrum. Strax före halv sex på tisdagsmorgonen sågs två personer lämna Länsstyrelsen på moped. Kablar hängde ut från några trasiga fönster, men det är oklart vad som stulits. Den ena personen greps senare av polisen. Han var anhållen i sin frånvaro och misstänks för flera andra brott. Dessutom är han misstänkt för brott mot knivlagen, då han vid visitering bar på två knivar.

Hammarby. En person som var ute på en sen promenad på natten mot tisdag hörde något slå i buskarna på Narvavägen i närheten av Hammarbacksvägen. När han närmade sig platsen såg han någon komma upp ur ett buskage och när han tittade efter såg han en moped. Det var ingen som lyckats ta själva mopeden, men däremot saknades batteriet.

Vetterstorp. En frisersalong på Polstjärnegatan utsattes för ett inbrott på måndagsnatten. Hårprodukter och en tunna i hårdplast har stulits.

Centrum. En kvinna har anmält ett kontokortsbedrägeri. När hon skulle ta ut pengar i en bankomat på Stora gatan misstänkte hon att någon sett hennes kod, eftersom det vid ett senare tillfälle försvann 5 000 kronor från kontot.

Haga. Under tisdagen anmäldes att en person tagit sig in i ett omklädningsrum i en källare på Haga parkgata och tömt en brandsläckare med skum på golvet.

Vallby. På måndagsnatten skruvade någon bort två gångjärn till ett fönster på en barack vid Wenströmska gymnasiet. Men personen lyckades inte ta sig in.

Gäddeholm. Vid Gäddeholms brygga har någon stulit en motorbåt. För att få loss båten bröts brädorna bort på bryggan.

Pettersberg. En kvinna försökte snatta ost från en butik. Osten stoppade hon ner i byxorna. När hon passerade kassan gick larmet vid utgången och osten ramlade ner på golvet. Däremot betalade kvinnan för den mjölk hon också skulle ha.