Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 14/4

Skiljebo. Vid ettiden natten till onsdag slog en person i 30-års ålder sönder bilar på Säbygatan. Personen slog sönder framrutan på en bil och när patrullen kom började den misstänkte gå bort från parkeringsplatsen som bilen stod på. Mannen hade på sig en ryggsäck i var polisen fann en bilstereo med fjärrkontroll, första hjälpen väska, cd-skivor, solglasögon och en kniv. Åtal som väntar den okände mannen är stöld och brott mot knivlagen.

Pettersberg. Natten till onsdagen har en okänd person på Pettersbergsgatan klippt upp stängslet kring en arbetsplats och krossat sidorutorna på en grävmaskin. Personen anmäls för skadegörelse och olaga intrång.

Nordanby. Under onsdagsnatten krossade en okänd person framrutan på en bil för att kunna bryta sig in i den. Bilen stod parkerad på Karlfeldtsgatan. Resultatet av personens intrång blev en förstörd backspegel och en stulen GPS.

Hammarby. 23.30 på tisdagskvällen bröt en okänd person sig in på Nybyggeskolan genom att krossa en ruta. Polisen larmades 23.40. Personen som bröt sig in genomsökte skåpluckor och bröt upp 10 lärarskåp. Vid anmälningstillfället hade lärarna inte genomsökt skåpen och det är därför fortfarande oklart vad som stals.

Erikslund. Runt 9-tiden tankade en man i 55-års ålder en knallgrön pickup med diesel värt 250 kronor. Mannen försvann sedan utan att betala. Händelsen inträffade på OK Q8.

Bäckby. Under natten till onsdagen slängde en okänd person in en sten genom ett fönster på Västerskolan. När polisen kom till platsen låg det stenar på marken utanför. Inga iakttagelser gjordes i samband med brottet.

Hammarby. I går förmiddag på Statoil var det en man som butiksbiträdet tyckte uppträdde konstigt och sedan såg att han plockade på sig tre enliters oljeflaskor. Butiksbiträdet uppmärksammade även att motorhuven på hans bild som stod utanför var öppen. När mannen kommer in i butiken igen frågar butiksbiträder om han tagit motorolja och mannen nekar.

Centrum. En man i 30-års ålder sågs gå runt i Akademibokhandeln i Gallerian och plocka på sig sex förstoringsglas, cd- och dvd skivor för ett värde av 1800 kronor. Mannen lämnar sedan butiken utan att betala för sig.

Skallberget. En bil med registreringsnummer BUZ 127 stals från Emausgatan. Ingen misstänkt finnes.

Skiljebo. En moped av märket Yamaha och med registreringsnumret MCD 085 stod låst i ett förråd på Cedergatan. Men det stoppade inte en okänd man från att bryta sig in i förrådet och stjäla mopeden.