Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 14/4

Försökte stjäla bland annat fyra liter motorolja, coca cola, duschkräm och tandborste. 

Stenby. Snatteri. En 52-årig kvinna sågs plocka över varor från kundvagnen till sin väska på Coop Forum i Stenby i fredags morse. De varor hon plockat på sig var hygienartiklar och kosmetik.

Centrum. Misshandel. En 28-årig man anmäler vakterna vid en krog i centrala Västerås. Det var i samband med att mannen lämnade krogen 01:30, natten till i dag, som vakterna enligt mannen tagit tag i honom och slängt honom på marken. Mannen uppger att han fått ett sår på armen och han anmäler nu vakterna för övervåld.

Djuphamnsvägen. Stöld på OKQ8 under torsdags morgonen. En 27-årig kvinna är skäligen misstänkt för att ha stulit varor för totalt 1052 kronor. Det som stals var bland annat 4 liter motorolja, coca cola, tandborste, duschkräm, deo och andra hygienartiklar.

Ofredande. En 72-årig man anmäler ordföranden i en kolonilottförening för ofredande. Ordföranden ska ha sagt att mannen, som äger en kolonilott i området, inte var välkommen då föreningen hade möte och bett honom att lämna mötet. 72-åringen tror att detta beror på tidigare anmälan och domstolsbeslut. Bråket emellan de två har pågått i 29 år och har blivit värre sedan 2009.

Rösegårdsgatan. Stöld. En kvinna har anmält att kosmetik stulits ur hennes handväska i onsdags förmiddag. Handväskan förvarades i ett personalutrymme.