Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 14/5

VÄSTERÅS. Flera personer hamnade i bråk på Stockholmsvägen efter en fest natten till fredag. Polisen har fått in anmälningar om att en 19-årig flicka slagit till en 16-årig pojke samt att två pojkar i 17-årsåldern slagit till varandra. Enligt polisen ska ingen person blivit allvarligt skadad i bråket.

SJÖHAGEN. En kebabmaskin och 2 000 kronor i kontanter stals vid ett inbrott i en pizzeria på Sjöhagsvägen natten till fredag. Tjuven eller tjuvarna tog sig in i restaurangen genom att krossa en fönsterruta.

NORDANBY GÄRDE. En boende på Bangatan såg vid femtiden på fredagsmorgonen att det lyste från den egna bilen. När den boende gick ut för att titta till den slogs bildörren upp och ut hoppade en man som sprang bort till en annan väntande bil och körde iväg från platsen. Tjuven fick med sig en mobiltelefonladdare och har även försökt att stjäla själva bilen utan att lyckas.

IGGEBYGÄRDET. På fredagsmorgonen upptäcktes att ett förråd vid Blåsboskolans förskola utsatts för inbrott. I förrådet förvaras leksaker men ingenting verkar ha stulits.

HAGA. En bil parkerad på Rekylgatan utsattes för ett stöldförsök natten till fredag. Någon hade försökt starta bilen och dragit ur massa kablar under ratten men misslyckats med att få i gång den.

STENBY. En 52-årig man rånades av fyra män i 20-årsåldern vid halv elvatiden på torsdagskvällen. Mannen kom cyklande på Stenbygatan då männen sparkade till cykeln så han föll omkull. Mannen blev liggande och fick ta emot sparkar och slag medan de fyra tog hans mobiltelefon och armbandsur. Rånarna sprang sedan från platsen. Cyklisten ska bland annat fått ont i ryggen och skadat ansiktet. Polisen har inte gripit någon misstänkt för rånet.