Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 14/6

CENTRUM. Någon har sparkat sönder en vägg på två ställen på en fastighet på Stora gatan. Skadegörelsen inträffade natten mellan lördag och söndag.

CENTRUM. Handgemäng uppstod på en krog i centrum natten till söndag då två män, 23 och 27 år gamla, ska ha blivit slagna av en för dem okänd man. Den ena mannen ska ha fått ett slag i ansiktet och den andra ska ha blivit sparkad över läppen.

BJÖRNÖN. Strax före klockan sex på måndagsmorgonen upptäckte en bilägare vid en parkering på Björnön att en ruta var krossad på bilen och att det fanns brytmärken på en dörr. Samtidigt ska två personer setts försvinna från platsen i en ljus bil.

BLÅSBO. Någon försökte stjäla en moped utanför Flodinsgården på St Ursulas väg under helgen. Kedjelåset och tändningslåset var uppbrutna men tjuven hade inte fått med sig mopeden.

FREJA. En bil stals från Nybomsgatan natten till måndag. Polisen har inget spår efter tjuven.

BÄCKBY. En kvinna har upptäckt att bland annat armband och örhängen saknas i ett smyckeskrin hemma i bostaden. Kvinnan misstänker att någon som utgett sig för att vara från hemtjänsten kan ha tagit smyckena.

CENTRALLASARETTET. Någon bröt upp fyra dörrar på en avdelning vid lasarettet i helgen och bröt sedan upp kassaskrin och dokumentskåp. Tjuven fick bland annat med sig 1 500 kronor i kontanter.

CENTRUM. En trafikskola har polisanmält att en av skolans bilar utsatts för skadegörelse i samband med fredagens studentfirande. När bilen passerade Västra Ringvägen kastade en person på ett studentflak en ölburk på bilen så att en fönsterruta sprack.