Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 15-16/5

Annons

CENTRUM. En man i 30-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott, sedan han påträffats till synes drogad på Centralstationen strax före halv tio på lördagskvällen. Resultaten från provtagningen får avgöra om misstankarna var befogade.

HAMMARBY. Natten mellan fredag och lördag utsattes en butik på Sigfrid Edströms gata för skadegörelse, då någon roade sig med att kasta in en sten genom fönsterrutan. Butiken har även tidigare haft problem med vandalisering.

CENTRUM. En 20-årig högskolestudent ertappades i lördags vid lunchtid på HM då hon försökte stjäla fyra läppglans till ett sammanlagt värde av 630 kronor. Eftersom kvinnan är utländsk medborgare greps hon, men åklagaren valde att häva gripandet och försätta henne på fri fot.

HALLSTAHAMMAR. I en månads tid hytte han med näven åt henne och hotade att döda henne, näst intill dagligen. Till slut fick hustrun till den 70-årige mannen nog och ringde polisen. I lördags kväll grep polisen mannen i parets bostad i Hallstahammar. Han anhölls kort därpå av åklagare, misstänkt för olaga hot och kvinnofridskränkning.