Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 15/6

De förmodade tjuvarna var borta - men deras falskskyltade bil var kvar när polisen kom.

Sjöhagen. Polisen kallades till Norra Seglargatan sedan flera personer setts bryta sig in på Stenas område natten till onsdagen. Ingen person hittades, däremot en bil på näraliggande Skeppargatan som var falskskyltad med stulna registreringsskyltar.

Klockartorp. Natten till onsdagen har någon stulit diverse delar från en parkerad moped på Klockartorpsgatan. Några av delarna återfanns i närheten.

Västerås. Ännu ett företag – det här i Nyköping – har polisanmält att det råkat ut för de båda män som VLT tidigare berättat om och som startat en bilverkstad, beställt utrustning utan att betala och sedan förmodligen sålt utrustningen vidare. Polisutredningen mot de båda männen fortsätter, nu även med de nya uppgifterna.

Centrum. En kvinna i 80-årsåldern har polisanmält att någon okänd tagit hennes plånbok ur hennes väska i ett obevakat ögonblick. Kvinnan handlade i olika butiker, plånboken var plötsligt borta när hon skulle betala i en av butikerna.

Öster Mälarstrand. Under helgen har någon tagit sig in i en båt vid Öster Mälarstrand. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits, tjuven har dock spillt drivmedel omkring sig i ruffen.

Vallby. En 65-årig man har polisanmält att han blivit av med sin plånbok på Vallby vid Parstugugatan. Mannen kom åkande på moped när han började prata med några ungdomar. Det slutade med att han senare upptäckte att plånboken fattades och misstänker att ungdomarna tagit den.

Hubbo. Under de senaste dagarna har någon tagit sig in i en olåst bod där byggnadsarbete pågick i Hubbo. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits, en hel mängd föremål hade flyttats runt, förmodligen som förberedelse till avtransport.

Centrum. En 58-årig man misstänks för snatteri sedan han ertappats under tisdagsförmiddagen med att försöka ta med sig mat förbi kassan utan att betala.