Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 15/7

Det hjälper inte att sätta upp en övervakningskamera om det bara är en attrapp - och om det första tjuven gör är stjäl attrappen.

Öster Mälarstrand. Ett försök till mordbrand har skett på Regattagatan. Någon eller några har eldat cigarettpaket på ett träbord – som i sin tur stod på en träaltan. Det har tidigare varit problem på området, och därför hade en kameraattrapp satts upp. Men i samband med branden har kameraattrappanen plockats ner och stulits.

Hammarby. En 16-årig flicka misstänks för narkotikabrott sedan hon visat tydliga tecken på påverkan och varit aggressiv mot polisen.

Vallby. Vid 20-tiden på onsdagen upptäckte en väktare att ett fönster var sönderslaget på Vallby Friluftsmuseum. Ingen kunde ta sig in för det var galler på insidan, men förövaren hade lyckats sträcka in armarna.

Skiljebo. Natten till torsdag har någon brutit sönder ett tanklock till en bil och slangat bensin.

Hemdal. En bilruta krossades natten till torsdag på en bil på Vargbogatan. Men inget verkar stulits.

Björnön. En badande 25-årig man blev upplockad av några vänner i båt för en åktur. När han var ute och åkte hade han lämnat sin klocka i en plastpåse på stranden. När han kom tillbaka var klockan borta.

Skallberget. Natten till torsdag krossades en ruta till en bil på Emausgatan. Någon hade brutit upp tändingslåset och dragit fram diverse kablage, men misslyckats med att stjäla bilen.

Irsta. Vid klockan 8 på torsdagmorgonen fick en person sin cykel slängd i ett stenröse vid Västerängens festlokal. Cykelns ram fick repor och framdäcket punkterades. Cykeln var parkerad på ett ställde där det var förbjudet att parkera cyklar.