Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 16/6

VIKSÄNG. Ett vittne observerade flera ungdomar i en bil vid Storängsskolan natten till onsdag. Minst en av personerna ska ha klottrat på byggnaden medan de andra skrattade och såg på. En fönsterruta har också krossats på skolan. Polisen har inte gripit någon misstänkt för skadegörelsen.

VALLBY. En 50-årig man greps och anhölls natten till onsdag misstänkt för att ha misshandlat sin fru och dotter. Mannen ska också ha hotat med att kasta ut familjen genom ett fönster.

HAGA. En bil parkerad på Furugatan fick en ruta krossad natten till onsdag. Ingenting uppges dock ha stulits från bilen.

NORRA HAGA. En barnvagn stals från Skjutbanegatan på tisdagen. En mamma hade varit inne i stan med sitt barn och lämnade vagnen utanför huset för att bära in barnet som somnat. När mamman kom ut igen för att ta reda på vagnen var den borta.

SKILJEBO. Någon har använt sig av en konservöppnare och tagit sig in i en bil parkerad på Granstigen natten till onsdag. Inget har emellertid stulits ur bilen.

HAMMARBY. En 43-årig man ertappades på Ica Sjöhagen efter att ha stoppat två paket fläskfilé och två paket sås i byxorna och sedan försökt lämna butiken utan att betala. Snatteriet polisanmäldes på onsdagen.

FINNSLÄTTEN. Ett förråd för byggmaterial på Wijkmansgatan fick påhälsning av tjuvar natten till tisdag. Två hänglås hade klippts upp men det är ännu oklart vad som stulits. Samma natt stals även två pallgafflar tillhörande en traktorgrävare från ett inhägnat område på samma gata.

CENTRALLASARETTET. En kontorsbyggnad tillhörande lasarettet utsattes för inbrott natten till onsdag. Sladdar till en dator hängde ut genom ett intryckt fönster och datorn var borta när personalen kom till jobbet.

ERIKSLUND. En 47-årig man betalade bara för ett paket mjölk i kassan men hade i själva verket även två par stulna läsglasögon med sig då han lämnade Willys butik. Mannen är nu misstänkt för snatteri.

TILLBERGA. Två lådor med post som stod utställda på Verkstadsgatan i väntan på att hämtas av Bring Citymails brevbärare, stals på tisdagseftermiddagen.

HÄLLA. Ikea utsattes för en stöld vid fyratiden natten till onsdag. En väktare upptäckte ett krossat fönster till personalavdelningen där en dator stulits. Varuhuset har också anmält att ett stuprör stulits från byggnaden.

KUNGSÄNGEN. Ett kontor på Lysgränd drabbades av inbrott vid femtiden natten till onsdag. Ett fönster hade brutits upp men det är oklart vad som stulits.

SKÄLBY. Någon har stulit en plånbok ur en bil parkerad på Skälbygatan. Stölden inträffade natten till onsdag och tjuven tog sig in i bilen genom att krossa en ruta.

HAGA. Någon sparkade sönder fyra extraljus och en registreringsskylt på en bil parkerad på Urhagsgatan natten till onsdag. Vandalen hade även gjort inbrott i bilen och stulit gps, kamera och fordonshandlingar. En annan bil på samma gata hade fått en ruta krossad och någon hade rotat runt i bilen utan att stjäla något.

VALLBY. En gps stals natten till onsdag ur handskfacket på en lastbil parkerad på Svalgången.

SJÖHAGEN. Fem stycken datorer stals från ett företagskontor på Navigatörgatan natten till måndag. Polisen har inga spår efter tjuvarna.

GIDEONSBERG. En bil parkerad utanför Gideonsbergsskolan utsattes för inbrott och skadegörelse i söndags. Ett fönster hade krossats och bland annat en stereo hade stulits. Bilen hade också sprejats med färg.

GÅSMYREVRETEN. Flera datorer stals från två kontor på Mälardalens högskola i lördags. Tjuven hade tagit sig in genom att krossa fönsterrutor till kontoren.