Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 16 juni

Tjuvarna hade drivmedel i tankarna när de besökte Tegeludden i nattens mörker.

Tegeludden. Åtskilliga båtar på Tegeludden har drabbats av tjuvar under natten till torsdagen. Någon eller några har varit framme och stulit bland annat drivmedelstankar. De två-tre båtägare som hittills polisanmält stölderna har också noterat att flera andra båtar drabbats.

Stohagen. En moped har stulits från en uppfart på Rusthållarvägen någon gång under natten till torsdagen.

Östermalm. En parkerad bil på Karlsgatan råkade ut för inbrott natten till fredagen. En ruta har krossats och gps-navigatorn har stulits.

Bäckby. Fyra kompletta hjul har stulits från en parkerad bil på Puddelugnsgatan natten torsdag-fredag. Bilen stod uppallad utan hjul på morgonen.

Annedal. Natten torsdag-fredag har en moped stulits från Annedalsgatan.

Centrum. Ett garage på Domkyrkoesplanaden har råkat ut för inbrott. Tjuven har tagit sig in genom att klippa upp garagets galler.

Blåsbo. Stödhjulen till ett båtsläp har stulits från Akademivägen.

Lunda. Västerås stad har polisanmält nedskräpning vid Effektgatan. Någon har dumpat två kompletta fordonshjul samt en presenning med tio fulla kassar med hushållsavfall invid gatan. Sex kompletta fordonshjul har också hittats slängda utefter närbelägna Tillbergaleden.

Bäckby. Någon har försökt bryta upp ett tanklock på Puddelugnsgatan natten till fredagen, men misslyckats att slanga drivmedel.

Erikslund. En känd bedragare misslyckades att köpa datorer och tv-apparater på Elgiganten Erikslund. Personalen kände igen hans identitet, men han hann smita innan polisen kom. Kvar lämnade han ett falskt id-kort.