Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 17-18/7

Någon försökte bryta sig in i ett bostadshus på Västmannagatan i lördags.

Annons

Norrleden. En mopedist och en cyklist krockade i söndags morse kl 8.40 på Norrleden. Cyklisten fördes med ambulans till akuten.

Bäckby. Någon kastade in en sten genom ett fönster till ett bostadshus på Stångjärnsgatan, tidigt i söndags morse.

Stohagen. I lördagskväll försökte någon bryta sig in i ett bostadshus på Västmannagatan. Personen hade använt marksten från tomten och krossat glaset i en fönsterdörr.

Hamnen. En pojke i 16-årsåldern upptäcktes av besättningen på Elbafärjan i lördags eftermiddag när han ristade med nycklar på en träbänk.

Centrum. Natten mot lördagen hoppade två eller tre okända personer på en man bakifrån på Vasagatan. De slet av mannens halskedja och försvann sedan från platsen.

Centrum. En man och en kvinna i två olika bilar började gräla på Västra Ringvägen, natten mot lördag. När mannen och kvinnan klivit ur sina bilar puttade mannen ner kvinnan på marken så att hon skadade axel och knä. Mannen ska också ha skadat dörren på kvinnans bil.

Rocklunda. Natten mot lördag har någon krossat ett fönster på Apalby servicehus och försökt ta sig in i lokalen, men misslyckats.

Talltorp. Två bilar på en parkering på Barometergatan blev utsatta för inbrott natten mot lördag. Ur den ena bilen stals en cd-spelare och skivor, ur den andra bilen stals småmynt och glasögon. Det är oklart om det är samma gärningsmän som gjort inbrott i båda bilarna.

Centrum. En flicka i 18-årsåldern försökte handla med en annan persons kontokort på Sjökrogen i fredagskväll. Krogpersonalen upptäckte försöket, och flickan är nu misstänkt för bedrägeri.