Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 17/2

Tre färdades i bilen. Samtliga var knarkpåverkade, inklusive chauffören.

Västerås. Vid tiotiden på torsdagsförmiddagen stoppade polisen en bil på länsväg 555 mellan Västerås och Hallstahammar, inom Västerås kommun. Alla tre i bilen, män i åldern 30, 32 och 48 år, var påverkade av någon sorts narkotika och fick följa med för provtagning. Föraren misstänks för drograttfylleri.

Centrum. Under sena onsdagskvällen har någon brutit sig in i butiken Mobilizera i Punkt. Tjuven eller tjuvarna har brutit upp det galler som skiljer butiken från själva gallerian. Det var vid anmälningstillfället – väktare upptäckte inbrottet efter midnatt natten till torsdagen – oklart vad som stulits.

Hälla. Vid 16-tiden på onsdagen ertappade väktare och personal en 25-årig man då han försökte stjäla oxfilé på Willys Hälla. Polis skrev anmälan om snatteri.

Västerås. Polisen påträffade på tisdagskvällen en 16-årig pojke som var uppenbart påverkad av någon sorts narkotika. Polisen förde honom först till polisstationen för provtagning för att ta reda på vilken sorts narkotika det handlade om, och därefter förhördes 16-åringen. Han överlämnades därefter till föräldrarna och rapport avgick till de sociala myndigheterna.

Västerås. Vid midnatt tisdag-onsdag stoppade polisen en 45-årig man som körde sin bil, för rutinkontroll. Mannen visade sig köra omkring i en obesiktad bil med obetald fordonsskatt, bilen visade sig dessutom helt sakna varje form av försäkring. Polisen avskyltade därför bilen som inte fick köras längre, och skjutsade hem mannen i den stränga nattkylan.