Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 17/6

CENTRUM. Vid tretiden natten till torsdag upptäcktes en man som stod och hoppade på motorhuven till en bil parkerad vid Utanbygatan. Samme man misstänks också ha sparkat på entrédörrarna till hotell Best western i närheten. Polisen har emellertid inga spår efter mannen.

VALLBY. En 17-årig pojke greps vid midnatt natten till torsdag sedan han upptäckts av en polispatrull när han klottrade i en gångtunnel under E18 i närheten av Wenströmska gymnasiet. Med sig hade han en kumpan som dock lyckades smita från platsen.

VALLBY. Wenströmska gymnasiet drabbades av inbrott natten till torsdag. Tjuven eller tjuvarna fick med sig datorer och en videokanon från platsen.

VÄSTERÅS. En bil påträffades krockad på Malmabergsgatan vid halv tvåtiden natten till torsdag. Bilen hade bland annat rammat en refug och kört över några skyltar. Rattkåpan var uppbrutet varför polisen misstänker att bilen var stulen. Av föraren fanns inte ett spår.

HÄLLA. Onoffbutiken har upptäckt att någon varit inne i affären och stulit varor ur larmade kartonger. De länsade kartongerna har sedan gömts i butiken.

SMÅBÅTSHAMNEN. En 19-årig kvinna anhölls natten till torsdag misstänkt för att ha misshandlat en 21-årig kvinna på Sjökrogen. Kvinnorna hamnade i bråk och började slåss på dansgolvet. 21-åringen fick ta emot flera sparkar mot huvudet och tuppade av. Hon fördes till sjukhus men ska inte ha fått allvarliga skador.