Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 17/9

Tjuvarna som brutit sig in på Ringvallen kunde snabbt gripas tack vare polishund.

Gideonsberg. Vid sjutiden på fredagsmorgonen var det inbrott i ett omklädningsrum till en klubblokal på Ringvallen. Polisen fick larm om pågående inbrott och åkte dit med en hundpatrull. Tjuvarna hade tagit sig in genom att bryta sönder väggpanelen. Tjuvarna, två män i 20-årsålder, orsakade stora skador och hade fått med sig en hel del stöldgods från platsen. Gärningsmännen spårades med hjälp av polishund och påträffades senare och kunde gripas av polisen. En av gärningsmännen är också misstänkt för brott mot knivlagen.

Vallby. I torsdags natt var det inbrott på Vallby servicehus. Två okända gärningsmän upptäckes inne i lokalen med en mikrovågsugn. De lämnade lokalen via en nödutgång och försvann sedan från platsen.

Centrum. En tandläkarmottagning på Badhusgatan har haft inbrott någon gång natten mellan torsdag och fredag. Genom att krossa ett fönster på ytterdörren har någon tagit sig in och stulit eltandborstar, frimärken och pengar som fanns i ett växelskåp.

Malmaberg. I torsdags kväll blev en kvinna i 30-årsålder misshandlad på Gunnilbogatan. En moped med två personer körde ifatt henne bakifrån och när de kom fram till henne sparkade passageraren på mopeden till hennes cykel så att hon vinglade till, tappade balansen och ramlade omkull. Då spottade en av männen på mopeden på kvinnan och försvann sedan från platsen.

Hökåsen. Vid 09.30-tiden på fredagen blev en personbil påkörd bakifrån av en lastbil i rondellen riksväg 56-Alvestavägen. En av dem som färdades i bilen fördes till Centrallasarettet i ambulans för kontroll av nacksmärtor.