Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 19/4

HAMMARBY STADSHAGE. Klockan fem på måndagsmorgonen tjöt ett billarm på Stadshagsvägen. När bilägaren rusade ut för att se vad som stod på försvann två personer på moped från platsen. En ruta hade krossats på bilen och en gps värd 2 000 kronor hade stulits.

SKALLBERGET. En moped som stod låst utanför porten till ett hus på Emausgatan stals under söndagskvällen då mopedägaren var på tillfälligt besök på adressen.

KUNGSÄNGEN. Mälarstrandskolan på Björnövägen utsattes för ett inbrott natten till måndag. Någon hade brutit upp ett fönster till ett kontor på andra våningen och stulit en dator och en mobiltelefon.

CENTRUM. Två stycken stolar har stulits från en innergård på Sigtunagatan. Stölden inträffade natten till måndag.

ENHAGEN. En fyrhjuling stals från en tomt på Musseronvägen natten till måndag. I nuläget finns inga spår efter tjuven.

VASASTADEN. Vid en efterfest i en bostad på Floragatan natten till söndag blev en 19-årig kvinna av med sin mobiltelefon och sina skor. Det är oklart vem som stulit sakerna.

JAKOBSBERG. En bil stals från Jakobsgatan natten till måndag. Stölden upptäcktes vid halv ettiden på måndagseftermiddagen.

BJURHOVDA. En golfbag med golfklubbor och golfbollar stals från en inglasad veranda på Flisavägen natten till måndag. Tjuven hade enligt polisen tagit sig in genom att peta upp haken till ett lås på verandadörren.

ROCKLUNDA. En gps stals natten till måndag ur en bil parkerad utanför hotell Ibis på Slånbärsgatan. Tjuven hade tagit sig in i bilen genom att krossa en ruta.

VIKSÄNG. När bilägaren skulle låsa upp sin bil på Kaserngatan på söndagen upptäckte ägaren att någon försökt bryta upp låset. Tjuven hade emellertid inte lyckats ta sig in i bilen.

KARLSDAL. Stereo, en väska, diverse kläder, tändstift, olja och oljefilter stals natten mellan lördag och söndag ur en bil parkerad på Lovisebergsvägen. Tjuven hade tagit sig in i bilen genom att krossa en ruta. I samband med stölden hade också en antenn brutits av.

SKALLBERGET. Någon har brutit på tändlåset till en motorcykel som stått under en presenning i ett garage på Emausgatan under vintern. Dessutom fanns det andra brytskador på motorcykeln.

CENTRUM. En moped har stulits ur ett cykelrum på Herrgärdsgatan. Mopeden var fastlåst men låset låg uppsågat på golvet när stölden upptäcktes i onsdags.

CENTRUM. 25 meter klotter har upptäckts på en järnvägsvagn vid Centralstationen i Västerås. Skadegörelsen noterades i torsdags och är polisanmäld.

VIRSBO. Nästan allt utom bilen stals i ett garage på Allévägen i fredags. Ägaren blev av med inte mindre än 31 saker, det mesta verktyg och elektrisk utrustning.

HALLSTAHAMMAR. En villaägare på Lyckovägen fick ingen lugn inledning på helgen som varit. Han vaknade i fredags midnatt av en smäll. När han tittade ut såg han att hans postlåda var sprängd i bitar.

HALLSTAHAMMAR. En kvinna har polisanmälts för olaga hot. Kvinnan ska ha hotat en granne med basebollträ.

KOLBÄCK. En gäststuga på Eriksgatan vandaliserades natten till söndagen. Tre rutor på den lilla stugan krossades.

HALLSTAHAMMAR. En kvinna ertappades med att ha snattat smink för 248 kronor på Ica Supermarket i slutet av förra veckan. En väktare upptäckte det hela.