Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 2/3

Flera lastbilar har råkat ut för skadegörelse under natten till onsdagen.

Västerås. Under natten till onsdagen har tre parkerade lastbilar råkat ut för skadegörelse och förmodat inbrottsförsök. Lastbilarna har stått parkerade på Tallmätargatan, Ringborregatan och Hälla parkering, i något fall har chaufförerna som övernattat i bilen vaknat av stenkastning mot rutan. Polisen har sökt de misstänkta utan resultat.

Bäckby. Natten till onsdagen har någon krossat tre fönsterrutor hos cykel- och mopedbutiken Bike Repair på Gjutjärnsgatan. Det finns inga spår som tyder på att någon varit inne i lokalerna, ingenting verkar heller ha stulits. Polisen rubricerar händelsen som skadegörelse.

Västerås Central. En väktare kontrollerade en bil som parkerat på handikapplats vid Västerås Central under tisdagen. Vid närmare inspektion visade sig handikapptillståndet som låg i bilen vara kopierat från ett stulet handikapptillstånd. Händelsen är polisanmäld som bedrägeri.

Västerås. Polisen stoppade en bil i centrala Västerås under natten till onsdagen. Bilen hade för många passagerare i bilen och föraren rapporterades.

Norra Skiljebo. Under natten till onsdagen har en registreringsskylt stulits från en parkerad bil på Färnebogatan.

Västerås. En man från Västerås har polisanmält sin exsambo sedan han anser att exsambon under en lång följd av år ta ut pengar ur det gemensamma lönekontot. Enligt mannen har också exsambon bytt lås i den gemensamma lägenheten. Polisen ska utröna om något brottsligt begått eller om det rör sig om en tvist mellan ex-sambor som får redas ut på annat sätt.

Västerås. En man hyrde en bil från en biluthyrningsfirma i Västerås och skulle lämna tillbaka bilen kring månadsskiftet. Under onsdagen polisanmäldes den som hyrde bilen eftersom bilen inte återlämnats i tid.