Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 2/6

SKÄLBY. Två stora fönsterrutor krossades på Håkantorpsskolan vid tiotiden på onsdagskvällen. När polisen kom till platsen fanns den skyldige kvar, en 15-årig pojke som skadat sig i samband med händelsen. Pojken fördes till akuten med skärsår i handen och är misstänkt för skadegörelse.

ÖNSTA GRYTA. En 31-årig man är misstänkt för bland annat bedrägligt beteende efter att flera gånger ha pantat en och samma drickaback på Ica Grytan på onsdagskvällen. Mannen fick ut pantkvitton motsvarande 650 kronor och när han blev påkommen började han förolämpa personalen.

BJURHOVDA. En pojke blev bestulen på mobiltelefon och Ipod vid Bjurhovda centrum på onsdagseftermiddagen. Pojken hade lagt ifrån sig sakerna medan han skejtade tillsammans med några kamrater. Efter ett tag kom ett gäng pojkar i 16 till 17-årsåldern och när de försvunnit från platsen misstänks de ha tagit telefonen och iPoden med sig.

CENTRUM. Två tonårsflickor upptäcktes när de drack vin ur en tetra i Vasaparken på onsdagskvällen. Polisen tog vinet i beslag och fick reda på vem som sålt alkoholen till flickorna.

CENTRUM. En 31-årig man som varit efterlyst för att avtjäna ett fängelsestraff fångades in av polisen vid lunchtid på onsdagen. Mannen uppskattade inte tilltaget och hotade poliserna. 31-åringen är nu misstänkt för hot mot tjänsteman.

VALLBY.

Vittnen larmade polis sedan de sett en kvinna slå en flicka vid Vallby centrum vid åttatiden på tisdagskvällen. När polisen kom dit var omkring 50 personer samlade och det var stökigt och upprört på platsen. En 30-årig kvinna är nu misstänkt för misshandel.

ÖSTERMALM. En kvinna är misstänkt för misshandel och ofredande efter att ha slagit och hotat sin mor. Händelsen inträffade på tisdagskvällen.

CENTRUM. Två 20-åriga män fick följa med till polisstationen för tillnyktring efter att ha ertappats med att slå sönder en hyrbil på Kopparbergsvägen natten till onsdag. Männen nekar till anklagelserna.

CENTRUM. Flera personer hamnade i bråk vid Pressbyrån på Vasagatan vid tvåtiden natten till torsdag. Bråket ledde till två anmälningar om misshandel där en 19-årig och en 20 årig man anmält varandra. Enligt polisen ska ingen blivit allvarligt skadad i slagsmålet.