Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 20/4

Annons

Östra Skiljebo. Klockan 4 på tisdagsmorgonen försökte två okända gärningsmän bryta sig in i en lastbil på Barkborregatan genom att bryta sönder tänninglåset. Ett vittne såg sedan två män i 20-25 års ålder springa ifrån brottsplatsen. Enligt vittnet bar båda gärningsmännen mörka kläder och den ena hade en svart mössa på sig.

Nordanby. En okänd person stal en framkåpa till en moped som stod parkerad i ett cykelställ på Blomstergatan i måndags förmiddag. När ägaren skulle hämta sin moped upptäckte han att kåpan var borta och kablarna till framlyset var bortslitna.

Östermalm. En 19-årig man kom i dag tisdag in till polisstationen och erkände att han stulit ett guldarmband och guldhalsband hos en kompis på Karlsgatan. Mannen ska ha pantat guldarmbandet och sålt halsbandet till en guldsmed. Stölden ska ha skett i mitten av mars i år.

Enhagen-Ekbacken. Under söndagsmorgonen mellan 2-3 var det någon som stal en cykel och två hjälmar från en carport på Svampvägen. Cykeln uppskattas till ett värde av cirka 8000 kronor.

Kyrkbacken. I söndags var den en 68-åring som blev av med sin plånbok vid ett besök i Rödakorsets second hand butik på Vasagatan. I plånboken fanns diverse kort och en oklar summa kontanter.

Norrleden. I fredags runt 18.45 var det två okända män som tankade en blå BMW med bensin värde 699 kronor och lämnade bensinstationen utan att betala. Klockan 16.45 i går tisdag tankade en okänd person bilen med 41 liter diesel värde 512 kronor och åkte därifrån utan att betala.

En 43-åring som tappade bort sitt kreditkort mellan den 15 februari och 29 mars upptäckte förra veckan att kortet blivit stulet. Detta då personen när han fick hem kontoutdraget upptäckte att det gjorts två utdrag på sammanlagda 10 000 kronor, efter att han ska ha tappat bort kortet.