Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 20/5

VÄSTERÅS. En kvinna misstänks ha lurat försäkringskassan på 175 674 kronor i felutbetalt underhållsstöd. Försäkringskassan uppger att kvinnan lämnat falska uppgifter och vill nu ha tillbaka pengarna.

BÄCKBY. En kvinna ertappades på torsdagskvällen med stulna varor från Ica supermarkets butik. Enligt polisen har kvinnan stulit för 300 kronor och är nu misstänkt för snatteri.

BRANDTHOVDA. Alla fyra däck med fälgar stals från två bilar parkerade på Fältmätargatan natten till torsdag. Polisen har inga spår efter tjuven eller tjuvarna.

HAGA. Någon tog en sten och krossade en fönsterruta till Hydromacken på Markörgatan natten till tisdag. Tjuven lyckades dock aldrig ta sig in.

PETTERSBERG. Någon har skjutit sönder två fönsterrutor på Trollbacksskolan med ett luftgevär. Skadegörelsen inträffade natten till torsdag.

BÄCKBY. Någon försökte bryta sig in i en villa på Smältverksgatan på onsdagseftermiddagen. Två små fönsterrutor vid sidan av ytterdörren hade brutits upp men tjuven eller tjuvarna hade aldrig lyckats ta sig in i huset.

MALMABERG. En hudvårdsbutik på Odensviplatsen fick påhälsning av tjuvar natten till torsdag då någon krossade ett fönster och tog sig in i butiken. Väl inne stals tusen kronor ur en växelkassa. Tjuven eller tjuvarna lämnade sedan lokalen genom att ta sig ut via ett annat fönster.

TILLBERGA. En oregistrerad crossmotorcykel har stulits från en bostad på Gamla vägen. Stölden inträffade natten till torsdag.

HÖKÅSEN. Strax före klockan fem på torsdagsmorgonen upptäckte en förbipasserande på Åsenlundsvägen ett rådjur som låg skadat bredvid vägen. Enligt polisen har någon troligen kört på djuret och lämnat det utan att larma om olyckan. Jägare kallades till platsen för att avliva rådjuret