Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 20/9

Mannen hade otur när han gick hemåt och råkade möta rånare.

Annons

Bäckby. Ett rån inträffade vid 22.40-tiden i söndags kväll på cykelvägen vid Fallhammargatan. En man i 20-årsåldern var på väg hem på cykel då han blev stoppad av tre yngre män som frågade efter cigaretter. 20-åringen blev även hotad med kniv och blev bestulen på sin cykel, dator, mobiltelefon, plånbok och jacka. Han fick även ett mindre skärsår på handen. Rånarna beskrivs vara i 18–20-årsåldern.

Tunbytorp. Vid midnatt natten till måndag gick ett inbrottslarm på Möllers Bil på Strömledningsgatan. Någon hade krossat rutan till entrédörren och tagit sig vidare in till kontoret. Det är okänt vad som har tillgripits.

Mälarparken. En båt har haft inbrott någon gång mellan torsdag och söndag. Tjuvarna hade tagit sig in under kapellet och stulit dieselolja och verktyg.

Önsta-Gryta. Det har varit inbrott på Ängens förskola på Önstavägen under helgen. Någon har krossat ett fönster till personalrummet och stulit en dator.

Centrum. Fem kvinnor i åldrarna 18–40 år lyckades i måndags förmiddag distrahera en man på Vasagatan. När kvinnorna försvunnit från platsen upptäckte mannen att hans plånbok var borta.