Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 21/12

I takt med att mackarna kräver kort eller förskottsbetalning siktar bensintjuvarna in sig på slangning.

Hemdal. Ett vittne såg vid tretiden natten till onsdagen hur bilar utsattes för bensinslangning vid Centrallasarettets parkering. När polis kom till platsen hade slangarna hunnit smita, men fordon bar spår – uppbrutna tanklock – av slangning.

Karlsdal. Natten till onsdagen har någon stulit ett par extraljus från en parkerad bil på Zimmermansgatan.

Önsta-Gryta. Någon gång under tiden 20-21 december har tjuvar varit framme vid en parkerad bil på Minkvägen. Extraljusen har stulits från bilen, kablarna är bortklippta och ljusen bortmonterade.

Västerås. Vid 21.30 på tisdagskvällen stoppade polisen en bil i de östra stadsdelarna av Västerås. Bilföraren, en 27-årig kvinna, betedde sig enligt polisen som om hon vore drogpåverkad. Polisen tog med henne för provtagning och förhör. Proven får visa vilken narkotika – om någon – som varit aktuell.

Bäckby. Vid 14-tiden på tisdagen blev en kvinna påbackad i låg fart på en parkeringsplats på Bäckby. Hon fördes till sjukhus för vård av vad som angavs som lindriga skador.

Hammarby. Natten till tisdagen krossades en ruta till en entrédörr på Bygatan. Händelsen rubriceras som skadegörelse.

Västjädra. Vid sjutiden på tisdagsmorgonen körde en bil i diket vid E18, trafikplats Västjädra. Ingen människa skadades, räddningstjänsten försökte knuffa upp bilen på rätt köl.