Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 22/3

Tjuven led kanske brist på rena kläder. Nu gör den bestulne det.

Gideonsberg. En större mängd tvätt - diverse kläder, lakan och handdukar - har stulits ur en tvättstuga på Bangatan under lördagseftermiddagen eller -kvällen.

Badelunda. Mellan söndagen och tisdagen har en snöskoter stulits från en tomt på Badelunda. Snöskotern stod uppställd och har försvunnit på okänt sätt. Den smälta snön har gjort det svårt att hitta spår.

Hemdal. Någon gång under helgen har en parkerad bil på Utmarksgatan råkat ut för skadegörelse. Flera repor har dragits över bilens sida.

Norra Skiljebo. Tjuven klippte upp hänglåset till källarförrådet, förmodligen med bultsax. Ur förrådet på Säbygatan stals sedan bland annat fyra sommardäck på fälg.

Tunbytorp. Meca Bildelar på Omformargatan drabbades av inbrott natten till tisdagen. En ruta till entrédörren har krossats, någon har tagit sig in och stulit flera elverktyg.

Notudden. En stulen moped har hittats på Notudden i söndags. Det var inte omedelbart känt varifrån mopeden stulits.

Centrum. En fastighet på Domkyrkoesplanaden har fått källaren besökt av obehöriga vid flera tillfällen den senaste tiden. Vid samtliga tillfällen har de lämnat efter sig tomflaskor.

Skallberget. Natten till tisdagen har ett källarförråd på Skallbergsgatan råkat ut för inbrott. Det är oklart vad som stulits.

Skälby. Någon har kastat en sten genom ett altanfönster på Rösegårdsgatan natten till tisdagen.