Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 23/12

När den första bilen tvättats och andra bilen hämtades körde tjuven iväg med den första bilen.

Sjöhagen. En bil stals under tvätt på Krangatan på ett märkligt sätt. Två bilar skulle tvättas, när en hade tvättats skulle en annan hämtas, under tiden den andra bilen hämtades stal någon den första bilen och försvann spårlöst.

Mälardalens högskola. En student på Mälardalens högskola har anmält stöld av en väska under torsdagen. Studenten skulle gå och värma mat, under tiden hade någon stulit studentens väska.

Erikslund. En shoppande på Erikslund upptäckte under torsdagskvällen att någon på okänt sätt stulit dennes plånbok under torsdagskvällen. Plånboken fanns där ena stunden, för att i nästa stund när det var dags att betala i en butik vara försvunnen.

Centrum. Två yngre män började slåss med varandra på en restaurang i centrala Västerås strax efter midnatt natten till fredagen. Vakter särade på slagskämparna. Anmälan om misshandel har skrivits, oklart om den ena slagskämpen polisanmält den andre eller om båda anmält varandra.

Råby. Natten till fredagen har en parkerad bil på Gråsparvsvägen råkat ut för inbrott. En ruta har krossats, stereon och en GPS-navigator stulits.

Pettersberg. Pettersbergs fritidshem har natten till fredagen råkat ut för inbrott. Någon har brutit sig in och stulit en summa kontanter i kafeterian. Polisen har försökt säkra spår på platsen.

Talltorp. På Regnmätargatan har en parkerad bil drabbats av skadegörelse under natten till fredagen. Bilen har repats och en bakrutetorkare har brutits loss.

Karlsdal. En lokal som tillhör en bostadsrättsförening har råkat ut för inbrott på Lovisebergsgatan. Låscylindern har borrats upp. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Vallby. En moped har stulits från Parstugugatan på Vallby. Mopeden var låst, men det avskräckte inte tjuven som var framme natten till fredagen.