Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 23/4

Vallby. En bilägare fick bakrutan till sin bil sönderslagen under torsdagsnatten. Verktyg och reservdelar stals.

Vallby. En bilruta slogs sönder på Vishusgatan under torsdagsnatten. En jacka stals ur bilen men återfanns senare på annan plats i området.

Västerås. Ett företag i Västerås har anmält ett annat företag för fakturabedrägeri. Västeråsföretaget fick i januari en faktura på 9 950 kronor för annonser de aldrig beställt. När de inte betalade fick de påminnelser och brev från inkasso. Polisen känner igen summan på fakturorna.

Västerås. En kvinna som spelat bowling fick strax efter lunchtid på onsdagen sin bowlingväska stulen. Kvinnan hade lämnat väskan obevakad utanför bilen och gått och letat efter sina medspelare. I väskan fanns två bowlingklot, ett par skor och bowlingkläder.

Centrum. Natten till söndag mellan 1.30 och 4 blev en 34-årig man på en restaurang av med sin mobil och sin kamera. Mannen upptäckte att sakerna var borta när han kom hem och kände efter i jackfickan.

Skallberget. Vid 12-tiden på fredagen försökte någon bryta sig in i en bil på Karlfeldtsgatan. Det blev brytmärken på framdörren och låskolven.

Kärrbo. En husägare vaknade natten till söndag och märkte att utebelysningen slocknat. Vid närmare titt visade det sig att någon pillat i proppskåpet. Mannen hade även fått ägg kastade på huset och på sin bil.