Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 23/8

Gideonsberg. En kvinna i 20-årsåldern kunde gripas sedan hon vid 14-tiden på tisdagen försökt stjäla handväskan från två kvinnor på Bangatan. De två kvinnorna, som just klivit ur en bil, motstod stöldförsöken, polis tillkallades och den misstänkta kvinnan kunde snabbt gripas.

Erikslund. Vid lunchtid på tisdagen krockade en bil och en motorcykel på Erikslund. Motorcyklisten, en 43-årig man, fördes till Centrallasarettet för omplåstring av skrubbsår.

Vallby. Strax efter klockan 14 på tisdagen blev en cyklist påkörd av en personbil på Narvavägens norra del strax innan korsningen med Vallbyleden. Cyklisten fördes till Centrallasarettet, skadorna var inte omedelbart kända.

Surahammar. En 56-årig man bosatt i Ramnäs blev tagen på bar gärning i april i år när han försökte stjäla tre paket skinka från Coop i Surahammar. Mannen har erkänt gärningen och har nu dömts till 1 500 kronor i dagsböter för snatteri.