Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 24-25/4

Tunbytorp. Arbetskläder och hjälmar har stulits vid ett inbrott hos Balfour Betty Rail. Hjälmarna hade inbyggd kommunikationsradio. Värdet på det stulna är cirka 90 000 kronor.

Hammarby. En anställd vid ett företag vid Saltängsvägen som skulle ta sina kläder från ett klädskåp, när upptäckte att de låg på golvet i skåpet. En mobiltelefon och 140 kronor i kontanter saknades också.

Lögarängen. En man som hade sina föremål i ett låst skåp på Lögarängsbadet i fredags upptäckte när han öppnade skåpet att någon brutit sig in och stulit en Iphone, bilnyckel och klocka.

Oxbacken. En kvinna betalade i kassan på Coop, stoppade sin plånbok i rockfickan, packade ner varorna och gick ut. Minuter senare upptäckte hon att plånboken var borta. Den innehöll 100 kronor i kontanter och flera kontokort. Stölden ägde rum vid 18.20-tiden i fredags.

Centrum. En kvinna försökte komma in på en bar i cent-rum i fredags kväll och visade legitimation. Vakten anade att id-kortet inte var hennes och kallade på polis. Kvinnan vidhöll att det var hennes men erkände sedan att det tillhörde en annan kvinna. Nu är hon misstänkt för missbruk av urkund, ett brott som kan ge böter.

Centrum. En man från Eskilstuna har vid ett besök på en restaurang i Västerås i lördags kväll utsatts för strypgrepp om halsen. Tre vittnen såg det. Den misstänkte gärningsmannen togs om hand och överlämnades till polis som kom till platsen.

Centrum. En man från Västerås besökte en restaurang i centrala Västerås i lördags kväll, tillsammans med en vän. De hamnade i dispyt med en annan man. Denne slog västeråsaren i ansiktet.

Centrum. En 36-årig man besökte en restaurang i centrala Västerås i lördags. Han lade märke till att hans bror hamnat i en diskussion med okända män. Senare träffade de männen utanför restaurangen. 36-åringen blev då slagen i ansiktet, så att det blödde vid näsbenet.

Hammarby stadshage. En man som hade sin bil parkerad vid Lantvärnsgatan natten till lördag upptäckte att någon kastat en stor sten genom rutan på bilen och stulit en gps-navigator värd cirka 1 000 kronor ur handskfacket.

Bäckby. En man som hade sin bil parkerad på Puddelugnsgatan i lördags eftermiddag upptäckte att någon krossat den främre rutan på bilens passagerarsida och sedan låst upp bilen.

Finnslätten. Larm om inbrott kom i går morse från ett företag på Finnslätten. Någon hade brutit upp en plåtdörr och gått in i lokalen. Låsanordningen var sönderbruten.