Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 24-26/12

Rök ihop inne på Pluto - fortsatte grälet på Stora torget.

Bäckby. Ett hus på Puddelugnsgatan råkade ut för inbrott i torsdags mellan 11 och 12.30. Laptop, guldsmycken och en mindre mängd kontanter blev stulet. Stölden rubriceras som grov av polisen.

Skiljebo. En 60-årig man kom till polishuset på julaftons eftermiddag och berättade att han blivit misshandlad på Färnebo-gatan. Han hade varit på akuten och blivit sydd i huvudet, men sade att han inte mindes händelsen.

Viksäng.

Både Viksäng södra förskola och Ekbergaskolan utsattes för skadegörelse under juldagskvällen mellan 22.30 och 23.30. Fönsterrutor krossades och vittnen har sett ungdomar på plats vid båda skolorna.

Centrum. En 19-årig man försökte ta sig in på Pluto med en äldre kompis körkort, strax före klockan 23 på juldagskvällen. Mannen är nu misstänkt för missbruk av urkund.

Centrum. Två män, 22 och 23 år gamla, har polisanmält varandra efter meningsskiljaktigheter på Blue moon bar strax före midnatt på juldagskvällen. 23-åringen ska ha gjort närmanden mot 22-åringen och strykt honom över magen. Då ska 22-åringen ha slagit 23-åringen i ansiktet. 22-åringen är misstänkt för misshandel och 23-åringen är misstänkt för ofredande.

Centrum. En 46-åring har anmält att han blivit misshandlad på Stora torget halv 2 i går morse. Mannen och hans vänner hade blivit avvisade från Pluto på grund av bråk, och samma personer som mannen grälat med inne på Pluto dök sedan upp på Stora torget och fortsatte grälet.